جوان سئو

آموزش و مشاوره سئو و بازاریابی آنلاین

معرفی کامل وردپرس پارسی

در اولین جلسه از دوره تابستانی آموزش مقدماتی وردپرس با معرفی کامل وردپرس پارسی در خدمت شما همراهان همیشگی جوان سئو هستیم تا پایان با ما همراه باشید.

تاریخچه وردپرس :

اول از همه به سراغ تاریخچه وردپرس خواهیم رفت که بدانیم این سیستم مدیریت محتوا از کجا و توسط چه کسی ساخته شده است ؟

برای دریافت پاسخ سئوالات بالا یه سر به وب سایت ویکی پدیا زدیم که اطلاعات دقیق تری در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

به نفل از ویکی پدیا :

مت مولنوگ پایه‌گذار وردپرس است، نرم‌افزار کدبازی که به طور گسترده از سوی وبلاگ‌نویسان برای نوشتن وبلاگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

«مت چارلز مولنوگ»، در تاریخ ۱۱ ژانویه ۱۹۸۴ در هوستون تگزاس به دنیا آمد و در حال حاضر در سانفرانسیسکوی کالیفرنیا زندگی می‌کند.

مولنوگ در ابتدا مدتی به مطالعه ساز ساکسیفون پرداخت و در آموزشگاه بازیگری و هنرهای نمایشی حضور می‌یافت.

اولین سیستمی که مولنوگ برای وبلاگ‌نویسی از آن استفاده کرد، سیستم b2/cafelog بود. او برای نخستین بار برای انتشار عکس‌هایی که در سفر به واشنگتن گرفته بود از این سیستم استفاده کرد. همین تجربه باعث شد که به این فکر بیفتد که خود، برای وبلاگ‌نویسی نرم‌افزاری به‌روز و سازگار با استاندادهای وب که نیازهایش را برآورده کند، بنویسد. او در ژانویه ۲۰۰۳، در وبلاگش این مطلب را اعلام کرد.

مولنوگ به سرعت با شخصی به نام «مایک لیتل» تماس گرفت و با کمک هم، این دو شروع به نوشتن وردپرس با استفاده از b۲ کردند. توسعه دهنده اصلی b۲ یعنی Michel Valdrighi هم به زودی به جمع دو نفره آنها اضافه شد.

در مارس ۲۰۰۳ او Global Multimedia Protocols Group را تأسیس کرد که در آن نخسیتن «میکروفرمت‌ها» نوشته شد.

او در آوریل ۲۰۰۴، سرویس نام‌آشنای Ping-O-Matic را تأسیس کرد که همانگونه که از نام آن برمی‌آید، سرویسی است که با آن می‌شود پینگ کرد و موتورهای جستجویی مانند تکنوراتی را از به‌روز شدن وبلاگ، آگاه کرد. به یاری آن می‌شود، به صورت بسیار ساده سرویس‌های بسیار زیادی از جمله بلاگرولینگ محبوب وبلاگ نویسان ایرانی را پینگ کرد. در حال حاضر Ping-O-Matic روزانه یک میلیون بار پینگ می‌شود.

در می ۲۰۰۴، رقیب وردپرس یعنی مووبل تایپ، اعلام کرد که قیمت‌هایش را تغییر داده است. مسئله‌ای که باعث شد هزاران کاربر مووبل تایپ به فکر استفاده از نرم‌افزارهای جایگزین بیفتند. وردپرس به خوبی از این فرصت استفاده کرد.

در اکتبر ۲۰۰۴، CNET مولنوگ را استخدام کرد تا در آنجا، روی وردپرس کار کند و در اداره وبلاگ‌ها و رسانه‌های جدید به آنها کمک کند. در دسامبر ۲۰۰۴، مولنوگ bbPress را عرضه کرد، سیستمی که وی در طی چند روز تعطیلات نوشته شده بود.

در فوریه ۲۰۰۵، نسخه ۱٫۵ وردپرس آماده شد که نام Strayhorn را بر آن نهاده بودند. این نسخه ۹۰۰ هزار بار دانلود شد.

در آوریل ۲۰۰۵ شخصی متوجه شد که در سایت WordPress.org، مقاله‌های زیادی به صورت مخفی وجود دارد که با تکنیک cloaking نوشته شده‌اند. در cloaking دارنده یک سایت، کاری می‌کند که نسخه‌ای از سایت که به عنکبوت‌های جستجو عرضه می‌شود متفاوت از چیزی باشد که به بازدیدکنندگان عادی نشان داده می‌شود. مولنوگ مجبور شد که مطلب را بپذیرد و همه مقالات را حذف کند.

مولنوگ در اکتبر ۲۰۰۵ از CNET جدا شد. چند روز بعد او Akismet را معرفی کرد، سرویسی که جلوی کامنت‌ها و ترک‌بک‌های اسپم را می‌گیرد

در نوامبر ۲۰۰۵، شرکت در پروژه وردپرس از حالت دعوتنامه‌ای درآمد و مشارکت در آن برای همه آزاد شد.

در دسامبر ۲۰۰۵، او Automattic را معرفی کرد، سرویسی که خدمات میزبانی وبلاگ ارائه می‌دهد و نرم‌افزارهای ضد اسپم می‌سازد. اکنون، بر اساس آمار Comscore، سایت Automattic، ماهانه ۱۰۰ میلیون بازدیدکننده دارد و در میان ۲۵ سایت برتر جهان قرار دارد.

در مارس ۲۰۰۷، مجله معتبر PC World، مولنوگ را به عنوان یکی از ۵۰ فرد مهم در اینترنت برگزید و در رده شانزدهم قرار داد.

تاریخچه وردپرس پارسی : 

11 سال پیش در فروردین 1384 تیم وردپرس پارسی کار خود را با انتشار فایل های ترجمه زبان و افزونه تاریخ شمسی توسط مانی منجّمی شروع کرد و تا پایان خرداد نسخه دوم این افزونه منتشر شد و وردپرس پارسی رسما کار خود را از خرداد ماه شروع کرد.

طی دوسال بعد تلاش های زیادی در زمینه بروز نگهداری افزونه ها و فایل های وردپرس انجام شد و با همکاری تیم توسعه وردپرس و وردپرس پارسی بیشتر نیازهای کاربران پارسی زبان به وردپرس اضافه و مشکلات آن نیز رفع گردید.

امروزه بسته پارسی وردپرس که توسط تیم وردپرس پارسی در اخیتار کاربران و استفاده کنندگان وردپرس قرار میگیره یکی از بهترین و بی رغیب ترین بسته های پارسی سازی وردپرس می باشد چرا که در هسته و اصل وردپرس تغییری ایجاد نکرده و تمام موارد را به صورت افزودنی به این نرم افزار متن باز اضافه کرده است.

انجمن های زیادی در زمینه وردپرس در ایران فعالیت میکنند که یکی از بهترین و تخصصی ترین آن ها انجمن وردپرس پارسی است که توسط دوستان و استادان زیادی مدیریت می شود و شما میتوانید به راحتی سئوالات و مشکلات خود را در بخش های مربوط ارسال نمایید تا به شما پاسخ داده شود.

 

وردپرس از زبان جوان سئو : 

از زبان ما وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) متن باز (open source) رایگان برای ساخت سایت و وبلاگ است. وردپرس به دلیل رابط کاربری خوبی که داره به راحتی قابل استفاده توسط افرادی که حتی دانش تخصصی برای مدیریت یا ساخت سایت رو ندارند قابل استفاده می باشد.

 

قالب وردپرس : 

یکی دیگر از دلایل قدرتمندی و محبوبیت وردپرس نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا قالب های فراوان آن می باشد که به صورت رایگان یا فروشی در اینترنت موجود می باشد و شما میتوانید به راحتی قالب مناسب خود را انتخاب و استفاده نمایید. در ایران شما میتوانید با خیال راحت قالب های وردپرس را از سایت معتبر همیار وردپرس به صورت رایگان دانلود نمایید.

 

افزونه های فراوان : 

دلیل دیگری محبوبیت وردپرس افزونه های فراوان آن می باشد که کار شما را برای اضافه کردن امکانات جانبی به این سیستم مدیریت محتوا بسیار آسان میکند و شما میتوانید بدون داشتن دانش برنامه نویسی با نصب افزونه امکانات جدید به وب سایت خود اضافه نمایید و سایت خود را گسترش دهید.

 

در پایان شما میتوانید با دنبال کردن آموزش مقدماتی وردپرس در سایت جوان سئو سایت خود را بدون دانش برنامه نویسی راه اندازی کنید و از مدیریت آن لذت ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.